Korucuk İlkokulu

Vizyon: Okumaktan ve öğrenmekten zevk alan,duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen,çözümlerini/düşüncelerini paylaşabilen,bilimin temel kavramlarını tanıyan,kendini denetleyebilen,kontrol mekanizması olan,milletini seven,sorumluluklarını yerine getiren,bireyler yetiştirebilmektir.

Misyon: Öğrencilerimizi Atatürk İlkelerine bağlı,milli ve evrensel değerleri tanıyan,kendine güvenen,yaratıcı ve farklı düşünebilen,değişim ve gelişime açık,kendisi ve çevresiyle barışık bireyler olarak yetiştirmektir.

Başarılar: 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında; 1-Kuzeyin Takım Yıldızları Bilgi Yarışmasında Merkez Okulları arasında İkincilik. 2-"Sinop Onu Okuyor"Kitap Okuma Yarışmasında Sinop İl Birinciliği. 2015-2016 Eğitim Öğretim yılında; Değerler Eğitimi Projesi ´SAYGI´ Değeri İl Birinciliği. 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında "Canım Öğretmenim" Resim yarışmasında İl Birinciliği 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında "Enerji verimliliği" Resim yarışmasında İl Birinciliği 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında "112 Acil Servis" Resim yarışmasında İl Birinciliği

Saatler: 08.40-14.40
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Yetenek Taraması´nda bazı sportif özellikleri ön plana çıkan 5 öğrencimizin çalışmaları devam etmektedir.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Öğretmenlerimizin ortak olduğu eTwinning projeleri devam etmektedir.

WEB - https://sinopkorucukilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Korucuk Mahallesi Gözlügöl mevkii No16 Sinop / Merkez